Accommodatie

Eikendal Lodge

Zuid Afrika > Western Cape > Cape Winelands > Stellenbosch > Eikendal LodgeOmringd door de weelderige wijngaarden biedt Eikendal Lodge een gemoedelijk luxueus verblijf in gerestaureerde cottages die zeer rustig zijn gelegen, centraal op het landgoed. De lodge maakt deel uit van het gelijknamige wijnlandgoed met restaurant en wijnproeverijen. Er zijn 9 luxe en-suite kamers, volledig ingericht en elk met een privé-terras dat uikomt op de wijngaarden en tuin.

Eikendal Lodge ligt op het gelijknamige wijnlandgoed tussen Somerset West en Stellenbosch met zicht op de Helderbergen.

GPS Coordinaten: 34*00'51.16"S 18*49'42.42"E

In het hart van de tuin die zich rondom de kamers uitstrekt, ligt een sprankelend zwembad met ligstoelen. De lodge heeft een eigen restaurant waar u terecht kunt voor lunch van dinsdag tot en met zondag. Het is daarnaast mogelijk om uw diner te bestellen van het a la carte menu. Uw eten wordt dan naar uw kamer gebracht, waar u het op uw eigen patio kan opeten tezamen met een fles Eikendal Wijn. Overige restaurants liggen op circa 5 tot 10 minuten rij afstand.
Er is een wasgoedservice beschikbaar en het is mogelijk om met creditcards te betalen. Er is draadloos internet aanwezig op het landgoed waar u gebruik van kunt maken. Airport transfers zijn mogelijk.

Eikendal Lodge heeft de voormalige arbeiderscottages omgebouwd tot sfeervolle, gemoedelijke maar luxe kamers met en-suite badkamer, air-conditioning, een kluisje, koffie- en theefaciliteiten, koelkast, haardroger, telefoon, televisie, (bad)handdoeken en benodigd linnengoed. Elk van de 9 kamers beschikt over een privé terras vanwaar u een onbelemmerd zicht heeft op de wijngaarden en mooie aangelegde tuin. Bij de inrichting is bovendien rekening gehouden met het individuele charmante karakter van elke cottage waardoor de kamers onderling in inrichting verschillen, waarbij vanzelfsprekend geen concessies is gedaan aan de luxe en comfort.

Verzorging
Een overnachting is inclusief ontbijt dat tussen 08.00 en 10.00 uur in de ontbijtkamer of op de patio wordt opgediend.

Seizoenen
De 1 persoonskamerprijzen zijn gebaseerd op standaardkamers. Superior & luxury kamers en suites zijn tegen meerprijzen boekbaar.
Alle genoemde prijzen zijn geldig tot en met 10 april 2013. Laagseizoen is van 1 september 2012 tot en met 15 oktober 2012. Tot 1 september 2012geldt 5% winterkorting.
Vanaf 16 oktober tot en met 10 april 2013 gelden de hoogseizoensprijzen. Vanaf 11 april 2013 tot en met 31 mei 2013 gelden de laagseizoenprijzen + een verhoging van 30 rand per persoon per nacht.

Prijzen
Standaardkamer p.p. (Laagseizoen) ZAR 590,00
Standaardkamer p.p. (Hoogseizoen) ZAR 980,00
Superior kamer p.p. (Laagseizoen) ZAR 650,00
Superior kamer p.p. (Hoogseizoen) ZAR 1.100,00
Luxe kamer p.p. (Laagseizoen) ZAR 700,00
Luxe kamer p.p. (Hoogseizoen) ZAR 1.230,00
Luxe suite p.p. (Laagseizoen) ZAR 700,00
Luxe suite p.p. (Hoogseizoen) ZAR 1.230,00
1p-Kamer (Laagseizoen) ZAR 640,00
1p-Kamer (Hoogseizoen) ZAR 1.100,00

Kinderen van alle leeftijden zijn van harte welkom. Tarieven voor familiekamers zijn op aanvraag.

Verken de wijjngaarden te voet! Er zijn enkele wandelingen uitgezet op Eikendal die u in 1 tot 1,5 uur langs verschillende druivensoorten leidt, continue met die mooie Helderbergen op de achtergrond.

Vanaf Kaapstad Luchthaven
Volg vanaf de luchthaven de N2 richting Somerset West en neem de afslag R 44 Somerset West/Stellenbosch (exit 21). U blijft deze R44 volgen voorbij Somerset West en krijgt na een kleine 6 kilometer Winery Road aan uw linkerhand. Al snel hiernakrijgt u Eikendal Lodge aan uw rechterhand.

Vanaf Somerset West
Komend vanaf richting George/Swellendam gaat u de Sir Lowry's Pass over en komt dan in Somerwet West uit. U krijgt diverse stoplichten, maar blijft de N2 volgen tot u afslag 21 krijgt richting R44 Somerset West/Stellenbosch. Bovenaan gaat u rechtsaf. blijft deze R44 volgen voorbij Somerset West en krijgt na een kleine 6 kilometer Winery Road aan uw linkerhand. Deze weg vormt een goed aanknopingspunt, omdat u al snel hierna Eikendal Lodge aan uw rechterhand krijgt. Vanwege de middenberm moet u goed opletten omdat u de afslag anders snel voorbij bent gereden. U kunt vanaf deze kant zonder problemen de oprit van Eikendal inrijden. U krijgt dan het restaurant aan uw linkerhand. Voor de lodge blijft u het pad volgen dat zich door de wijnvelden heenslingert. De lodge ligt ongeveer enkele honderden meters achter het restaurant.


Voor de kinderen is er alle ruimte om te zwemmen en te spelen in de grote tuin. Verstoppertje spelen tussen de wijnranken blijft spannend!

Contactpersoon:Leonie Fourie
Adres:Eikendal Vineyards, langs de R44
Plaats:Stellenbosch
Telefoon:+27 (0)21 855 3617
Fax:+27 (0)21 855 3862
E-mail adres:info@eikendallodge.co.za
Website:www.eikendallodge.co.za

Om deze accommodatie toe te voegen aan uw persoonlijke reiskoffer, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.
Om een pdf van deze accommodatie te downloaden, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.


Beschikbaarheid aanvragen?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Aankomstdatum:
Vertrekdatum:
Kamers:
Gewenst aantal
x 1-persoonskamer
x Dubbelkamers
x Twin-kamers
x Familiekamers
x Appartement
Geef eventuele andere kamers aan bij vragen/opmerkingen
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de accommodatie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!

  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:

Highlights

Luxe accommodatie op een werkende wijnfarm waar de cottages zijn omgebouwd tot gastenkamers. Aanbevolen door SATOUR. Via AA heeft Eikendal de status van Super Quality gekregen.
Hoe stel ik mijn reis samen?
Reiskoffer
PDF Downloaden
Annuleringsverzekering


Interessante links