Accommodatie

Eagle's Rest Guesthouse

Zuid Afrika > Gauteng > Greater Tshwane Metro > Pretoria (Tshwane) > Eagle's Rest GuesthouseEagle's Rest heeft een hele prettige ligging in Pretoria. Het guesthouse ligt op een heuvel met een mooi uitzicht over de stad en de eeuwenoude Magaliesbergen. Bovendien ligt het prettige guesthouse in een rustige wijk en dan ook nog eens in een rustig straatje. Anderzijds is de verbinding met de N1 en de N4 niet ver weg waardoor Eagle's Rest een prima uitvalsbasis is als eerste stop bij aankomst in Zuid Afrika of om de reis te eindigen.
In beide gevallen wacht u een warm welkom in een kleinschalig guesthouse met gezellige en goed ingerichte kamers. Geniet alvast - of nog even - van het prachtige landschap dat Zuid Afrika heeft te bieden. Geniet nog even van die prachtige Zuid Afrikaanse zonsondergangen of relax in de lounge waar op koude avonden het haardvuur wordt ontstoken. In de tuin is altijd vogelleven te ontdekken. Pak een verrekijker, neem een boek uit de bibliotheek en ontspan in de ruime mooi aangelegde tuin.

Eagle's Rest heeft een hele prettige ligging in Pretoria. Het guesthouse ligt op een heuvel met een mooi uitzicht over de stad en de eeuwenoude Magaliesbergen. Bovendien ligt het in een rustige wijk en dan ook nog eens in een rustig straatje. Anderzijds is de verbinding met de N1 en de N4 niet ver weg waardoor Eagle's Rest een prima uitvalsbasis is als eerste stop bij aankomst in Zuid Afrika of om de reis te eindigen. Ontdek vanaf Eagle's Rest Pretoria en de verdere omgeving.

GPS Coordinaten: 28.261185/-25.734686

Het is mogelijk wasgoed te laten verzorgen. Uw auto kunt u veilig parkeren in de ondergrondse garage. Bij de receptie kunt u terecht voor internet en fax. Ook is hier een WIFI verbinding aanwezig. In de kleine bibiliotheek liggen boeken waarvan u gebruik kunt maken. In de tuin staan stoelen om heerlijk te relaxen. Bij mooi weer wordt het ontbijt op het terras in de tuin geserveerd.
Op een minuut of 5 afstand ligt een restaurant. Verder kunnen voor u zowel transfers als excursies verzorgd worden. Op verzoek is het ook mogelijk te dineren.

Eagle's Rest Guesthouse is gevestigd op een heuvel. Praktisch overal kunt u genieten van het uitzicht op de stad en de Magaliesbergen in de verte. Er zijn in totaal 5 kamers waarvan 3 kamers ingericht zijn met 2 persoonsbedden. De andere kamers hebben twinbedden die natuurlijk als 2-persoons kingsizebed opgemaakt samengevoegd kunnen worden. Een van de kamers is extra groot en luxe ingericht. Deze Deluxe kamer heeft een badkamer met jacuzzi en een eigen zitruimte. Alle andere kamers hebben een badkamer en suite met ofwel gewoon bad, ofwel douche. De meeste kamers hebben bovendien een balkon. Elke kamer heeft een andere inrichting en stoffering, maar ze beschikken alle over televisie, elektronische kluisjes, haardroger, een plafondwaaier, verwarming en elektrische deken voor koude nachten, thee- en koffiefaciliteiten en enkele toiletbenodigdheden in de badkamer. Er is dagelijkse schoonmaak.

Verzorging
De overnachtingen zijn inclusief een heerlijk ontbijt dat tussen 07.00 en 09.00 uur wordt geserveerd. Op verzoek is dineren mogelijk voor 120 rand per vastgesteld menu. Diner wordt geserveerd tussen 18.00 en 20.00 uur.

De hoogseizoenstoeslag geldt voor de maand december.

Prijzen
Dubbelkamer p.p. (Laagseizoen) ZAR 300,00
Dubbelkamer p.p. (Hoogseizoen) ZAR 400,00
Twin-kamer p.p. (Laagseizoen) ZAR 300,00
Twin-kamer p.p. (Hoogseizoen) ZAR 400,00
Deluxe kamer p.p. (Laagseizoen) ZAR 400,00
Deluxe kamer p.p. (Hoogseizoen) ZAR 500,00
1p-Kamer (Laagseizoen) ZAR 350,00
1p-Kamer (Hoogseizoen) ZAR 400,00

Geacrrediteerd door National Accommodation Association en Guesthouse Association of Tshwane/Pretoria East (GATE).

Vanaf Johannesburg Airport
Neem vanaf het vliegveld de R 21 naar Pretoria. Deze komt samen met de N1 na zo'n 30 km. Neem nu de N1 noord (North) richting Pietersburg/Polokwane. U passeert nu de Rigel Avenue, Atterbury Avenue en Lynnwood afslagen. Vervolgens komt u voorbij de kruising met de N4 naar Witbank/Emalahleni. Hierna neemt u afslag 148 naar Stormvoël/Mamelodi. Bij het stoplicht gaat u links de Stromvoël Road in. Blijf deze weg 2 blokken volgens tot een rotonde. Neem nu de eerste afslag naar CR Swart Road en blijf op deze weg. Bij de 4e stoplichten gaat u links de Wilkinson Street in. Deze gaat over in de Mercia Street. Uiteindelijk eindigt de straat in een 'cul de sac' - de straat loopt dood. Hier is Eagle's Rest gevestigd.


Contactpersoon:Edna de Beer
Adres:10. Mercia Street - Kilner Park
Postcode:0121
Plaats:Pretoria (Tshwane)
Telefoon:+27 (82) 893 4855
Fax:+27 (86) 659 1198
Mobiel:+27 (82) 893 4855
E-mail adres:info@erest.co.za
Website:www.erest.co.za

Om deze accommodatie toe te voegen aan uw persoonlijke reiskoffer, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.
Om een pdf van deze accommodatie te downloaden, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.


Beschikbaarheid aanvragen?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Aankomstdatum:
Vertrekdatum:
Kamers:
Gewenst aantal
x 1-persoonskamer
x Dubbelkamers
x Twin-kamers
x Familiekamers
x Appartement
Geef eventuele andere kamers aan bij vragen/opmerkingen
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de accommodatie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!

  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:

Highlights

Eagle's Rest heeft een hele prettige ligging in Pretoria. Het guesthouse ligt op een heuvel met een mooi uitzicht over de stad en de eeuwenoude Magaliesbergen. Bovendien ligt het in een rustige wijk en dan ook nog eens in een rustig straatje. Anderzijds is de verbinding met de N1 en de N4 niet ver weg waardoor Eagle's Rest een prima uitvalsbasis is als eerste stop bij aankomst in Zuid Afrika of om de reis te eindigen. Ontdek vanaf Eagle's Rest Pretoria en de verdere omgeving.
Hoe stel ik mijn reis samen?
Reiskoffer
PDF Downloaden
Annuleringsverzekering


Interessante links