Accommodatie

Didima Camp

Zuid Afrika > Kwazulu-Natal > Drakensberg - Ukhahlamba > Cathedral Peak > Didima CampDidima Camp biedt verblijf in individuele huisjes voor 2 tot 6 personen. Het kamp vormt een mix van moderne architectuur en invloeden uit de San kunst en cultuur en heeft een prachtig uitzicht op de omliggende bergen.

Prachtig gelegen in het noordelijke gedeelte van de Drakensbergen.

Het hoofdgebouw is voorzien van een gezellige lounge, restaurant, bar en souvenirwinkel/supermarkt. Daarnaast is er een 'San Interpretive Centre', zwembad en tennisbaan. Er is ook een ruimte voor conferenties of bruiloften. Bij het nabijgelegen Cathedral Peak Hotel kan men benzine kopen.

Didima camp bestaat uit 62 comfortabele 2-persoonschalets, twee 4-persoonshuisjes, een 6-persoonsbungalow en een honeymoon suite. De 2-persoons chalets zijn als 2-onder-1-kap gebouwd met een tussendeur en kunnen als een familie-unit worden gereserveerd. In elke 2-onder-1-kap unit is een keuken aanwezig. De helft van de 2-persoonskamers is daardoor zelfcatering, de andere helft niet. De zelfcatering units zijn bovendien uitgerust met een zithoek/lounge, satelliet tv en een gezellige open haard. Alle accommodatie is voorzien van een en- suite badkamer. Linnen, dekens en handdoeken zijn aanwezig.

Verzorging
Tarieven zijn op basis van logies. Het is ook mogelijk om accommodatie inclusief ontbijt of op basis van halfpension te boeken. U betaalt dan resp. R450 of R600 per persoon per nacht.

De prijzen zijn als volgt berekend:
  • Chalet (2 bedden): prijs bij maximaal 1 personen. Indien u met meerdere personen wenst te verblijven (maximaal 2) is de prijs per extra persoon R250 voor een volwassene.
  • Chalet (2 bedden, Zelf Catering): prijs bij maximaal 1 personen. Indien u met meerdere personen wenst te verblijven (maximaal 2) is de prijs per extra persoon R265.
  • Chalet (4 bedden, Zelf Catering): prijs bij maximaal 4 personen. Indien u met meerdere personen wenst te verblijven (maximaal 4) is de prijs per extra persoon R265.
  • Chalet (6 bedden, Zelf Catering): prijs bij maximaal 3 personen. Indien u met meerdere personen wenst te verblijven (maximaal 4) is de prijs per extra persoon R265.
  • Bruidssuite: prijs bij maximaal 2 personen.
  • Campingplaats: prijs bij maximaal 2 personen. Indien u met meerdere personen wenst te verblijven is de prijs per extra persoon R90 voor een volwassene en R40 voor een kind.


Prijzen
Chalet (2 bedden) ZAR 750,00
Chalet (2 bedden, Zelf Catering) ZAR 790,00
Chalet (4 bedden, Zelf Catering) ZAR 1.560,00
Chalet (6 bedden, Zelf Catering) ZAR 2.100,00
Honeymoon Cottage ZAR 1.270,00
Camping per plaats (Met elektriciteit) ZAR 160,00

Kinderen tot 3 jaar verblijven gratis en hoeven ook geen conservation fee te betalen. Kinderen van 3 tot 13 jaar krijgen 50% korting.

De poort naar het kamp is in de zomer (oktober t/m maart) geopend van 05.00 uur tot 19.00 uur en in de winter (april t/m september) van 06.00 tot 18.00 uur. De receptie en winkel zijn dagelijks geopend van 07.00 tot 19.00 uur.

Vanaf Mooi Rivier
Vanaf de N3 neemt u de afslag R74 richting Winterton. Bij het Engen Tankstation in Winterton slaat u linksaf en volgt u de borden naar Cathedral Peak. Didima ligt op ca. 40 km van Winterton en de weg is tot aan het kamp geasfalteerd.

Vanaf Ladismith
Komend vanaf de N11 neemt u ca. 10 km voorbij Ladismith de afslag R600 naar links richting Winterton. Bij Winterton slaat u linksaf de R74 op en volgt deze een klein stukje tot u het Engen Tankstation ziet. Hier slaat u rechtsaf en volgt u de borden richting Cathedral Peak. Didima ligt op ca. 40 km van Winterton en de weg is tot aan het kamp geasfalteerd.

Vanaf Clarens
Rijdt vanaf Clarens naar het Golden Gate National Park (R711). Rijdt door het park richting Harrismith, de weg gaat nu over in de R 712. U rijdt voorbij de Sterkfontein Dam. Op de T-splitsing gaat u vervolgens rechtsaf richting Bergville, Winterton. Het wegnummer wordt R 74. Blijf doorrijden tot Winterton. Bij Winterton slaat u linksaf de R74 op en volgt deze een klein stukje tot u het Engen Tankstation ziet. Hier slaat u rechtsaf en volgt u de borden richting Cathedral Peak. Didima ligt op ca. 40 km van Winterton en de weg is tot aan het kamp geasfalteerd.


Het hoofdgebouw is toegankelijk voor rolstoelen en 1 van de 2-persoonschalets en de 6-persoonsbungalow zijn ook toegankelijk voor rolstoelen en voorzien van de benodigde aanpassingen. Het San Rock Art Centre is rolstoelvriendelijk.

Plaats:Cathedral Peak Nature Reserve
Telefoon:036-488 8000
Fax:036-4881346
E-mail adres:webmail@kznwildlife.com
Website:www.kznwildlife.com

Om deze accommodatie toe te voegen aan uw persoonlijke reiskoffer, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.
Om een pdf van deze accommodatie te downloaden, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.


Beschikbaarheid aanvragen?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Aankomstdatum:
Vertrekdatum:
Kamers:
Gewenst aantal
x 1-persoonskamer
x Dubbelkamers
x Twin-kamers
x Familiekamers
x Appartement
Geef eventuele andere kamers aan bij vragen/opmerkingen
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de accommodatie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!

  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:
Hoe stel ik mijn reis samen?
Reiskoffer
PDF Downloaden
Annuleringsverzekering


Interessante links