Accommodatie

Coral Tree Guest House

Zuid Afrika > Eastern Cape > Nelson Mandela Metro > Port Elizabeth > Coral Tree Guest HouseCoral Tree Guest House verwelkomt alle families met kleine kinderen naar de Friendly City. Het Guesthouse is gelegen in Port Elizabeth wat het begin (of het einde) is van elke Tuinroute, bovendien ligt natuurlijk Addo Game Reserve dichtbij. U kunt gemakkelijk enkele dagen bij Coral Tree House verblijven in het appartement of in de suite en maak uitstapjes naar Alexandria Dunefields, bezoek een cheeta farm, knuffel een leeuwenwelpje of maak een wandeling over het strand.

Coral Tree Guest House ligt in Port Elizabeth. Dit kan u begin of eindpunt zijn van de prachtige Tuinroute en daarnaast ligt het dichtbij een aantal malaria-vrije game parks.

Algemene faciliteiten en service van Coral Tree Guest House:
 • Beveiligde parkeerplaatsen
 • Zwembad
 • Restaurants op 5 minuten rijden
 • Internet voor de gasten
 • Wasservice

Daarnaast bent u binnen 30 minuten bij het Leeuwenpark en is Addo een klein uurtje rijden.

Coral Tree Guesthouse heeft 1 appartement en 1 suite. Het appartment heeft twee aparte slaapkamers met elk een ensuite badkamer. De kamers zijn voorzien van een dubbel bed, een uitklap dubbelbed, een stapelbed en een kinderbedje. In totaal kan hier een familie van 7 personen verblijven. Daarnaast is het voorzien van alle faciliteiten om hier op basis van zelf catering te verblijven. De suite is voorzien van een dubbel bed en een single bed en de badkamer is rolstoelvriendelijk.

Verzorging
De verzorging is op basis van zelf zatering. Het is wel mogelijk om ontbijt, lunch of diner te laten maken. Elke ochtend kunt u voor circa R40 ontbijten tussen 06.00 en 09.00. Lunch wordt geserveerd tussen 12.30 en 14.00 en kost circa R50. Het diner wordt geserveerd tussen 17.30 en 19.00 en kost gemiddeld R80.

Onderstaande prijs is onderhandelbaar.

Prijzen
Appartement ZAR 950,00

Voor kinderen zijn hier tal van faciliteiten zoals boeken, games, speelgoed, Wendy's House en een jungle gym

Aanbevolen door Child Friendly directory en PEMBBA.

Vanaf Port Elizabeth Luchthaven
U verlaat de luchthaven en u gaat bij de rotonde rechts de Allister Miller Drive in. Blijf nu op de linkerbaan en draai net voor de stoplichten naar links af. Bij de volgende T-splitsing met stoplichten gaat u rechts Walmer Boulevard op. Deze rijdt u helemaal uit, totdat u onderaan de heuvel weer bij stoplichten uitkomt. Hier gaat u links de snelweg op richting Grahamstown. Neem op de snelweg vervolgens de Mount Road afslag, passeer twee kruispunten (met stoplichten) en ga dan uiteindelijk bij de rotonde rechts naar Diaz Road. Passeer de Toyota Garage en bij de volgende stoplichten draait u linksaf naar Conyngham Road. Rij de heuvel op en op nummer 15 vindt u Coral Tree Guesthouse House. Bij de gate kunt u aanbellen.
Wanneer u onderweg verdwaald raakt kunt u altijd bellen naar +27 (0)41 373 4469 of naar +27 (0)82 331 6223.

Vanaf Kaapstad Luchthaven
U neemt vanuit Kaapstad de N2 richting Port Elizabeth. Wanneer u bij Port Elizabeth aankomt over de N2 moet u uitkijken naar de afslag Kaapweg. Wanneer de weg zich splitst houdt u links aan richting Kaapweg en neem vervolgens de afslag naar Kaapweg. Bovenaan de afslag komen er vervolgens meerdere wegen bij elkaar. U houdt hierbij rechts aan en volgt de bordjes richting Kaapweg (Cape Road). U blijft nu eigenlijk Cape Road voor een tijdje volgen waarbij u onder het Greenacres Shopping centrum passeert en vervolgens het Greenacres ziekenhuis. U passeert nu een set stoplichten en bij de volgende stoplichten (Red Cross Cape Road aan schuin links van u) slaat u linksaf naar Conyngham Road. U passeert nu nog een aantal stoplichten waarbij u rechtdoor gaat. Na een tijdje ziet u Coral Tree House aan uw linkerkant liggen. Bij de gate kunt u aanbellen.
Wanneer u onderweg verdwaald raakt kunt u altijd bellen naar +27 (0)41 373 4469 of naar +27 (0)82 331 6223.


Aanbevolen door Child Friendly directory.

De badkamer van de suite heeft een inloopdouche en deze breed genoeg voor personen met een rolstoel. Daarnaast zijn er aan de muur handvaten gemaakt om u aan vast te houden.

Contactpersoon:Barbara Ann Kinghorn
Adres:15, Conyngham Road
Postcode:6001
Plaats:Port Elizabeth
Telefoon:+27 (0)41 373 4469
Fax:+27 (0)86 582 9448
Mobiel:+27 (0)82 331 6223
E-mail adres:coraltreepe@lantic.net
Website:www.coraltreeguesthouse.co.za

Om deze accommodatie toe te voegen aan uw persoonlijke reiskoffer, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.
Om een pdf van deze accommodatie te downloaden, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.


Beschikbaarheid aanvragen?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Aankomstdatum:
Vertrekdatum:
Kamers:
Gewenst aantal
x 1-persoonskamer
x Dubbelkamers
x Twin-kamers
x Familiekamers
x Appartement
Geef eventuele andere kamers aan bij vragen/opmerkingen
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de accommodatie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!

 • Inzoomen
 • Inzoomen
 • Inzoomen
 • Inzoomen
 • Inzoomen
 • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:
Hoe stel ik mijn reis samen?
Reiskoffer
PDF Downloaden
Annuleringsverzekering


Interessante links