Accommodatie

Christiana Lodge

Zuid Afrika > Western Cape > Garden Route > Plettenberg Bay > Christiana LodgeChristiana Lodge is een door architect ontworpen boutique lodge op Solar Beach. Dit is een exclusieve buurt in Plettenberg Bay. De eigenaren van Christiana Lodge, Philip en Christa Joubert, delen graag hun passie en kennis met hun gasten over Plettenberg en omgeving. Het ontwerp van de lodge, de ruimte en indeling van de kamer, de bedden, het linnengoed, alle details zijn zo bedacht om een ruimte te creƫren waarbij gasten telkens opnieuw terug willen komen om het te ervaren.

Christiana Lodge ligt in een exclusief en rustig gedeelte van Plettenberg Bay, tussen Robberg Beach en het Brakkloof Wetland gebied.

Algemene faciliteiten en service van Christiana Lodge:
 • Beveiligde parkeerplaatsen
 • Zwembad
 • Restaurants op 5 minuten
 • Internet voor de gasten
 • Wasservice
 • Vliegveldtransfers
 • Credit cards worden geaccepteerd

Er zijn in totaal 10 luxe kamers bij Christiana Lodge, waarvan 7 dubbel kamers, 1 twin kamer en 1 familiekamer. Alle suites zijn ontworpen in een mix van Europese en Zuid Afrikaanse texturen, kleuren en stijlen. De suites zijn voorzien van een ensuite badkamer, een kluis, een tv, een ventilator en verwarming (ondervloerverwarming in de badkamer). Daarnaast worden de kamers elke dag schoongemaakt.
De kamers verschillen wel in grootte en ligging. Zo behoren kamer 5, 9 en 11 tot de superior kamers. Kamer 5 heeft een prive veranda en kijkt over de wetlands. Bovendien heeft deze kamer een buitendouche. Kamer 9 heeft een prive tuin met plunge pool, airco en buitendouche. Kamer 11 is boven maar heeft een groot balkon met zicht op de wetland. De kamer is extra ruim en de badkamer heeft ook een fantastisch uitzicht.
De kamers 3, 4, 8 en 10 zijn ook superior kamers maar bieden net iets minder uitzicht dan de bovengenoemde superior kamers. Kamer 3 heeft een balkon met uitzicht over de wetlands. Kamer 4 kijkt uit over de oceaan vanaf het balkon. Kamer 8 heeft een balkon dat deels over de wetlands en deels over Whale Rock Ridge kijkt. Kamer 10 heeft een klein prive dek met buitendouche. De kamer biedt veel privacy.
Kamer 1 en 2 behoren tot de luxe kamers en bieden een balkon met uitzicht over de weg en daarachterliggende natuur.
De familiekamer 7 heeft een extra dagbed voor een kind en kijkt uit over het zwembad. Deze kamer heeft geen balkon.

Verzorging
De verzorging bij Christiana Lodge is op basis van logies en ontbijt. Het ontbijt wordt elke ochtend geserveerd tussen 08.30 en 10.00. Het is daarnaast mogelijk om te dineren, dit moet u wel van te voren hebben aangegeven.

De prijzen hieronder zijn per persoon per nacht en gelden bij twee personen per kamer. Voor enkelgebruik van de kamer geldt een toeslag van 35%. Het hoogseizoen loopt van 1 oktober 2013 tot en met 30 april 2014 met uitzondering van de periode 14 december 2013 tot en met 18 januari 2014. Deze periode valt onder de prijzen Piekseizoen. Het laagseizoen begint op 1 mei 2014 en duurt tot 30 september 2014.

De kamers verschillen in grootte en ligging. Zo behoren kamer 5, 9 en 11 tot de superior kamers. Kamer 5 heeft een prive veranda en kijkt over de wetlands. Bovendien heeft deze kamer een buitendouche. Kamer 9 heeft een prive tuin met plunge pool, airco en buitendouche. Kamer 11 is boven maar heeft een groot balkon met zicht op de wetland. De kamer is extra ruim en de badkamer heeft ook een fantastisch uitzicht.
De kamers 3, 4, 8 en 10 zijn ook superior kamers maar bieden net iets minder uitzicht dan de bovengenoemde superior kamers. Kamer 3 heeft een balkon met uitzicht over de wetlands. Kamer 4 kijkt uit over de oceaan vanaf het balkon. Kamer 8 heeft een balkon dat deels over de wetlands en deels over Whale Rock Ridge kijkt. Kamer 10 heeft een klein prive dek met buitendouche. De kamer biedt veel privacy.
Kamer 1 en 2 behoren tot de luxe kamers en bieden een balkon met uitzicht over de weg en daarachterliggende natuur.
De familiekamer 7 heeft een extra dagbed voor een kind en kijkt uit over het zwembad. Deze kamer heeft geen balkon. Voor een kind geldt een toeslag van 300 tot 400 rand per nacht, afhankelijk van leeftijd en periode.

Hoogseizoen loopt tussen oktober en april (uitgezonderd piekseizoen dat tussen midden december en midden januari loopt) en laagseizoen valt tussen mei en september.

Prijzen
Superior kamer p.p. (Laagseizoen) 5,6,9 en 11 ZAR 730,00
Superior kamer p.p. (Hoogseizoen) 5,6,9 en 11 ZAR 865,00
Superior kamer p.p. (Piekseizoen) 5,6,9 en 11 ZAR 990,00
Superior kamer p.p. (Laagseizoen) 3,4, 8 en 10 ZAR 700,00
Superior kamer p.p. (Hoogseizoen) 3, 4, 8 en 10 ZAR 830,00
Superior kamer p.p. (Piekseizoen) 3, 4, 8 en 10 ZAR 950,00
Luxe kamer p.p. (Laagseizoen) 1 en 2 ZAR 660,00
Luxe kamer p.p. (hoogseizoen) 1 en 2 ZAR 790,00
Luxe kamer p.p (Piekseizoen) 1 en 2 ZAR 900,00
Familiekamer per volwassene (Laagseizoen) - 7 ZAR 610,00
Familiekamer per volwassene (Hoogseizoen) - 7 ZAR 710,00
Familiekamer per volwassene (Piekseizoen) -7 ZAR 795,00
Klik hier om de beschikbaarheid realtime te checken op de website van Nightsbridge (opent in een nieuw venster)

Vanaf Knysna
Neem vanuit Knysna de N2 richting Port Elizabeth. Neem dan de Piesang Valley afslag (eerste afslag in Plettenberg Bay). Ga rechts bij de eerste rotonde, passeer de Kwikspar en ga daarna rechts Longships Drive in. Volg deze weg voor ongeveer een kilometer en ga dan links Griz Nez Ave in. U blijft nu weer 1,1 kilometer deze weg volgen en u gaat dan links Aquarius Close in (op dit punt wordt de Griz Nez Ave een zandweg). Christiana Lodge is het tweede gebouw aan uw linkerkant.

Vanaf Port Elizabeth
Neem vanuit Port Elizabeth de N2 richting Knysna. Neem dan de Piesang Valley afslag (derde afslag in Plettenberg Bay). Ga rechts bij de eerste rotonde, passeer de Kwikspar en ga daarna rechts Longships Drive in. Volg deze weg voor ongeveer een kilometer en ga dan links Griz Nez Ave in. U blijft nu weer 1,1 kilometer deze weg volgen en u gaat dan links Aquarius Close in (op dit punt wordt de Griz Nez Ave een zandweg). Christiana Lodge is het tweede gebouw aan uw linkerkant.


Kinderen vanaf 8 jaar zijn welkom in de familiekamer.
Voor kinderen tussen 8 en 12 jaar oud geldt een tarief van 450 tot 500 rand per nacht tijdens het hoogseizoen en 350 tot 400 rand per nacht tijdens het laagseizoen. Kinderen vanaf 12 jaar betalen het volwassen tarief.

Contactpersoon:Christa Joubert
Adres:Aquarius Close
Postcode:6600
Plaats:Plettenberg Bay
Telefoon:+27 (0)44 533 6212
Fax:+27 (0)44 533 3280
Mobiel:+27 (0)82 337 7490
E-mail adres:info@christianalodge.com
Website:www.christianalodge.com

Om deze accommodatie toe te voegen aan uw persoonlijke reiskoffer, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.
Om een pdf van deze accommodatie te downloaden, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.


Beschikbaarheid aanvragen?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Aankomstdatum:
Direct boeken? Klik hier!
Vertrekdatum:
Kamers:
Gewenst aantal
x 1-persoonskamer
x Dubbelkamers
x Twin-kamers
x Familiekamers
x Appartement
Geef eventuele andere kamers aan bij vragen/opmerkingen
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de accommodatie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!

 • Inzoomen
 • Inzoomen
 • Inzoomen
 • Inzoomen
 • Inzoomen
 • Inzoomen
 • Inzoomen
 • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:

Highlights

Prachtig gelegen lodge in Plettenberg met fenomenaal uitzicht.
Hoe stel ik mijn reis samen?
Reiskoffer
PDF Downloaden
Annuleringsverzekering


Interessante links