Accommodatie

Cheerio Trout Fishing & Holiday Resort

Zuid Afrika > Limpopo > Valley of the Olifants > Magoebaskloof > Cheerio Trout Fishing & Holiday ResortCheerio Trout Fishing & Holiday Resort ligt te midden van bergen, bossen en rivieren in het Cheerio Vallei, Magoebaskloof. Cheerio is de ideale tussenstop op de weg naar Kruger en andere priv├ęparken. Hier kunt u vissen, golfen, hiken, tubing, paintballen, of gewoon heerlijk tot rust komen. Kortom voor ieder wat wils bij Cheerio Trout Fishing & Holiday Resort.
Er zijn 7 cottages in dit resort liggend in een prachtige tuin.

Cheerio Trout Fishing & Holiday Resort ligt te midden van bergen, bossen en rivieren in het Cheerio Vallei, Magoebaskloof. Cheerio is de ideale tussenstop op de weg naar Kruger en andere priv├ęparken. Hier kunt u vissen, golfen, hiken, tubing, paintballen, quad biking of gewoon heerlijk tot rust komen en dat allemaal dichtbij of in het resort zelf. Er zijn bovendien 3 dammen waar forel in zwemt. Kortom voor ieder wat wils bij Cheerio Trout Fishing & Holiday Resort.

Algemene faciliteiten en service van Cheerio Trout Fishing & Holiday Resort:
 • Beveiligde parkeerplaatsen
 • Zwembad
 • Restaurant op 5 minuten wandelen
 • Internet voor de gasten
 • Wasservice
 • Credit cards worden geaccepteerd

Verder kunnen je bij Cheerio tennissen, op forel vissen, vogels spotten en hiken

Er zijn 7 verschillende cottages bij Cheerio, alle liggend in de prachtige tuin. Hier kunnen 2 tot 6 personen verblijven. De cottages worden elke dag schoongemaakt en de badkamers zijn en-suite. Verder hebben de cottages een keuken, sfeervolle lounge, eetkamer en braaifaciliteiten.

De prijzen zijn gebaseerd per cottage per nacht. Gemiddeld komen deze prijzen neer op R250 pppn in het hoogseizoen en R200 pppn in het laagseizoen.

Verzorging
De verzorging is op basis van logies. Als u wilt ontbijten op het resort moet u dat aanvragen en de gemiddelde prijs voor een ontbijt is R50.

Het hoogseizoen van Cheerio is tijdens de schoolvakanties en publieke vrije dagen in Zuid Afrika.

Prijzen
Cottage (Hoogseizoen) ZAR 1.400,00
Cottage (Laagseizoen) ZAR 1.200,00
Cottage (Hoogseizoen) ZAR 700,00
Cottage (Laagseizoen) ZAR 600,00
Cottage (Hoogseizoen) ZAR 500,00
Cottage (Laagseizoen) ZAR 400,00

Cheerio Trout Fishing & Holiday Resort wordt aanbevolen door AA Travel.

Vanaf Johannesburg/City Centre
Neem vanaf Johannesburg de N1richting Pietersburg. Neem bij Pietersburg de R71 richting Tzaneen. Na ongeveer 57km en nadat u Zion Christian City en de slingerende bergpas bent gepasseerd, komt u in het kleine plaatsje Haenertsburg. Rij door de plaats heen en volg de route bordjes richting Tzaneen. Let hierbij op dat je op de R71 blijft. Na ongeveer 3 km gaat u rechts de zandweg op. Deze weg wordt duidelijk aangegeven met een bord van Cheerio. Volg hierna de borden van Cheerio Trout Fishing & Holiday Resort tot dat u er bent.

Vanaf Tzaneen
Neem vanaf Tzaneen de R71 naar Pietersburg via de Magoebaskloof (neem niet Georges Valley). Net voor Haenertsburg ( ongeveer 3 km na Magoebaskloof) gaat u links de zandweg op. Deze weg wordt duidelijk aangegeven met een bord van Cheerio. Volg hierna de borden van Cheerio Trout Fishing & Holiday Resort tot dat u er bent.


Kinderen van alle leeftijden zijn welkom bij Cheerio. Er zijn zelfs speelplaatsen gemaakt waar de kinderen heerlijk kunnen spelen.

Contactpersoon:Alf None
Adres:L 4.1 Road, off R71, Magoebaskloof
Postcode:0730
Plaats:Magoebaskloof
Telefoon:+27 (0)15 276 1804
Fax:+27 (0)86 613 1342
Mobiel:+27 (0)82 374 2818
E-mail adres:cheerio@worldonline.co.za
Website:www.cheerio.co.za

Om deze accommodatie toe te voegen aan uw persoonlijke reiskoffer, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.
Om een pdf van deze accommodatie te downloaden, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.


Beschikbaarheid aanvragen?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Aankomstdatum:
Vertrekdatum:
Kamers:
Gewenst aantal
x 1-persoonskamer
x Dubbelkamers
x Twin-kamers
x Familiekamers
x Appartement
Geef eventuele andere kamers aan bij vragen/opmerkingen
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de accommodatie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!

 • Inzoomen
 • Inzoomen
 • Inzoomen
 • Inzoomen
 • Inzoomen
 • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:

Highlights

Ontsnap van de drukte van het dagelijks leven en kom tot rust in Cheerio Trout Fishing and Holiday Resort.
Hoe stel ik mijn reis samen?
Reiskoffer
PDF Downloaden
Annuleringsverzekering


Interessante links