Accommodatie

Bydand B&B

Zuid Afrika > Eastern Cape > Greater Addo > Addo > Bydand B&BHet dorp Addo vormt een perfecte basis om safari's te maken in het Addo National Park maar ook om uitstapjes te maken naar de mooie Sundays River Valley met haar vele sinaasappelfarms.
Een verblijf bij Bydand B&B betekent een kennismaking met een werkende sinaasappelfarm op slechts 12 km van de ingang van het Addo park. Bydand heeft in totaal 5 comfortabele en sfeervol ingerichte kamers in een mooie en rustige omgeving. De eigenaren zijn zeer hartelijk en doen er alles aan om hun gasten dat prettige thuisgevoel te geven.

Bydand B&B ligt in het dorp Addo dat vooral bestaat uit sinaasappelfarms. Ook Bydands accommodaties is op een werkende boerderij. Bydand ligt 12 kilometer van de hoofdingang van het Addo National Park.

GPS Coordinaten: 33*321325S - 25*404680E

Een verfrissend zwembad ligt niet ver van de kamers in een ruime tuin. Op de farm kunt u zelf wandelen of fietsen (wel zelf een mountainbike meenemen). Tijdens het oogstseizoen mag u zelf uw sinaasappels plukken. Het is mogelijk met creditcard te betalen. Eigenaresse Margaret helpt graag met uw uitstapjes of reserveringen.

Bydand B&B biedt 5 comfortabele kamers op een werkende sinaasappelfarm in de mooie Sundays River Valley. De kamers zijn gezellig ingericht in een landelijke stijl en beschikken over een eigen opgang die toegang geeft tot een dek met fantastisch uitzicht over de boomgaard, een badkamer en suite, airconditioning, een plafondwaaier, verwarming voor de koude winternachten, een haardroger, thee- en koffiefaciliteiten en een koelkastje. De kamers worden dagelijks schoongemaakt.
Twee van de 5 kamers zijn ingericht als familiesuite en geschikt voor ouders met 3 kinderen. De familiesuite heeft 2 slaapkamers.

Verzorging
Overnachtingen zijn op basis van ontbijt dat wordt geserveerd tussen 07.00 en 09.00 uur.
Hoogseizoensprijzen gelden vanaf 1 oktober tot en met 31 maart. Vanaf 1 april tot en met 30 september gelden de laagseizoensprijzen.

Prijzen
Dubbelkamer p.p. (Laagseizoen) ZAR 350,00
Dubbelkamer p.p. (Hoogseizoen) ZAR 375,00
Twin-kamer p.p. (Laagseizoen) ZAR 350,00
Twin-kamer p.p. (Hoogseizoen) ZAR 375,00
Familiekamer p.p.(Laagseizoen) ZAR 350,00
Familiekamer p.p.(Hoogseizoen) ZAR 375,00

Aanbevolen door AA (highly reccomended)

Vanaf Port Elizabeth
Vanaf Port Elizabeth volgt u de N2 richting Grahamstown tot de afslag R 335 naar Motherwell & Sundays River Valley. Neem deze afslag en volg de R 335 naar Addo. Als u bebouwing begint te zien, heeft u het dorp bereikt. U ziet ondermeer het politiebureau rechts liggen. Hier kunt u linksaf een weg inslaan. Neem deze weg. U bent nu op de Valentine Road. Na ongeveer 1, 5 km ziet u Bydand links.

Vanaf Kirkwood
Vanaf Kirkwood rijdt u via de R 366 naar Addo. U komt ondermeer door Sunland. Op de T splitsing met de R 335 in Addo gaat u rechtsaf. Tegenover het politiestation (linkerkant) gaat u rechtsaf Valentine Road in. Na 1,5 km ligt Bydand links.


Kinderen van alle leeftijden zijn van harte welkom. Er is een babybed aanwezig, evenals een kinderstoel. Kinderen jonger dan 4 jaar verblijven gratis, vanaf 4 tot en met 12 jaar betalen 50%.

Contactpersoon:Margaret Job
Adres:Valentine Road
Postcode:6105
Plaats:Addo
Telefoon:+27(0)42 233 0455
Fax:+27(0)42 233 1222
Mobiel:+27 (0)73 247 1478
E-mail adres:bydandfarm@iafrica.com
Website:www.bydandbnb.co.za

Om deze accommodatie toe te voegen aan uw persoonlijke reiskoffer, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.
Om een pdf van deze accommodatie te downloaden, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.


Beschikbaarheid aanvragen?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Aankomstdatum:
Vertrekdatum:
Kamers:
Gewenst aantal
x 1-persoonskamer
x Dubbelkamers
x Twin-kamers
x Familiekamers
x Appartement
Geef eventuele andere kamers aan bij vragen/opmerkingen
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de accommodatie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!

  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:

Highlights

Verblijf op de werkende sinaasappelfarm Bydand betekent een overnachting in een prettig comfortabele kamer en een hartelijke ontvangst. Een heerlijke plek voor ouders & kinderen.
Hoe stel ik mijn reis samen?
Reiskoffer
PDF Downloaden
Annuleringsverzekering


Interessante links