Accommodatie

Buhala Game Lodge

Zuid Afrika > Mpumalanga > Lowveld Legogote&Wild Frontier > Malelane > Buhala Game LodgeBuhala is een betoverende game-lodge aan de oevers van de Crocodile River. Aan de overzijde ligt het Kruger National Park. Er is een veranda in de tuin vanwaar u een fantastisch uitzicht heeft op de olifanten, buffels, nijlpaarden en vele antilopen die frequente bezoekers van de rivier zijn.

Buhale ligt aan de oevers van de Crocodile River, in de zoom van het Kruger Nationale Park. Vanuit Buhala kunt u de magische bush ontdekken die een glimps laat zien van het echte Afrika.

Veilige parkeergelegenheid, creditcardfaciliteiten, internet, zwembad, bar, wasservice en vliegveldtransfers. Op de veranda, of bij het zwembad kunt u met een drankje van het uitzicht op de dieren bij de waterplaats genieten. Er is ook een 'bush spa', voor massages, pedicures en manicures. Verder kunnen dagexcursies naar de Panoramaroute, Swaziland en Mozambique verzorgd worden. Safari's door het Krugerpark per jeep met de ranger van de lodge zijn eveneens mogelijk.

Er zijn 3 dubbelkamers, 6 twin-kamers en 1 familiekamer, alle voorzien van en-suite badkamers, kluisje, airco, verwarming, koffie- en theefaciliteiten. Een aantal van de kamers is gelegen in het markante en elegante hoofdhuis met rieten dak. Twee kamers zijn gevestigd in een losse suites met eigen terras en uitkijk op de rivier. Deze suites beschikken - als extraatje - over een buitendouche.

Verzorging
Tarieven zijn inclusief ontbijt. Lunch en diner zijn verkrijgbaar voor respectievelijk tussen circa R 20-90 en R 165 per persoon.

Prijzen
Dubbelkamer per nacht ZAR 2.493,00
Luxe kamer per nacht ZAR 3.025,00
Suite per nacht ZAR 3.922,00

SPECIALE TARIEVEN tot eind augustus 2013: 40% korting op alle accommodatie, dus slechts R 747,50 p.p.p.n. in plaats van R 1246,50 p.p.p.n. Hierdoor wordt golfen bij Leopard Creek een stuk betaalbaarder!

Kinderen zijn welkom vanaf 10 jaar.

Vanaf Nelspruit
Volg de N4 richting Malelane en de grens met Mozambique. Buhala ligt op ca. 12 km voorbij Malelane. U ziet hier een groot wit hek aan de linkerkant van de weg.


Contactpersoon:Carol Rhodes/Sugar Rhodes
Adres:N4, 12 km ten oosten van Malelane
Plaats:Malelane
Telefoon:+27(0)82 909 5941
Fax:+27(0)86 523 8346
Mobiel:+27(0)83 272 2150
E-mail adres:buhala@telkomsa.net
Website:www.buhala.co.za

Om deze accommodatie toe te voegen aan uw persoonlijke reiskoffer, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.
Om een pdf van deze accommodatie te downloaden, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.


Beschikbaarheid aanvragen?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Aankomstdatum:
Vertrekdatum:
Kamers:
Gewenst aantal
x 1-persoonskamer
x Dubbelkamers
x Twin-kamers
x Familiekamers
x Appartement
Geef eventuele andere kamers aan bij vragen/opmerkingen
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de accommodatie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
Ik wil gebruik maken van de actie van deze accommodatie
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!

  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:

Highlights

Gasten van Buhala Lodge hebben ook toegang tot Leopards Creek Golfbaan welke door velen als de beste golfbaan van Zuid Afrika wordt beschouwd.
Hoe stel ik mijn reis samen?
Reiskoffer
PDF Downloaden
Annuleringsverzekering


Interessante links