Accommodatie

Brenton View

Zuid Afrika > Western Cape > Garden Route > Knysna > Brenton ViewOmgeven door een overweldigend uitzicht over het fynbos van het Goukamma Nature Reserve en de grootsheid van de Indische oceaan en Buffalo Bay zou u wel eens kunnen denken dat u in een waar paradijs bent aangekomen. Brenton View bestaat uit een sfeervolle houten chalet met twee verdiepingen, die als geheel maar ook per verdieping kan worden verhuurd.

Brenton View ligt 10min van het centrum van Knysna en in de buurt van tennis en golfbanen. Brenton View ligt boven Brenton-on-Sea met prachtig uitzicht over de Indische Oceaan. Slechts 2km van de ongerepte kustlijn die zich bevindt tussen Brenton-on-Sea en Buffalo Bay.

U kunt hier heerlijk wandelen, fietsen en allerlei watersport activiteiten ondernemen. Er is schoon linnen, handdoeken, koffie/thee faciliteiten en suiker. Tevens is er een wieg tot u beschikking.

De eerste verdieping bestaat uit een ruime keuken, eetkamer en lounge met een schuifdeur die uitkomt op een houten veranda met prachtig uitzicht over de oceaan. De lounge heeft 2 comfortabele leren banken, DSTV en CD-speler en een sfeervolle open haard. De keuken heeft een tafel met 8 stoelen en is van alle gemakken voorzien zoals bijvoorbeeld een droger en wasmachine. Er is één kamer met een tweepersoonsbed en er zijn twee kamers met twee bedden. Alle slaapkamers hebben een prachtig uitzicht over de oceaan. Er zijn twee badkamers een met douche en een met bad. Op de veranda staat een tafel met 6 stoelen en een Weber Braai.
De begaande grond heeft een lounge met DSTV en CD-speler en een schuifdeur die uitkomt op het houten terras. Op het terras staat een tafel met 6 stoelen naast een spa- zwembad en er zijn barbecue mogelijkheden. De keuken is van alle gemakken voorzien en heeft een tafel met 8 stoelen. De drie slaapkamers hebben allemaal een prachtig uitzicht over de oceaan. Eén slaapkamer heeft een King size bed met en-suite badkamer. De tweede en derde slaapkamer hebben 2 losse bedden. De tweede slaapkamer heeft een en-suite badkamer en de derde slaapkamer heeft een aparte privé badkamer.

Verzorging
Het verblijf is op basis van self-catering. Er zijn verschillende restaurants in de omgeving.
De prijzen van Brenton View zijn verschillend afhankelijk van het aantal personen en welk seizoen u gaat.
Prijs voor 1 unit
 • 10 januari tot 3 mei is de prijs voor 2 personen R1200 per nacht en voor 6 personen R1600 per nacht.
 • 3 mei tot 31 augustus is de prijs voor 2 personen R1000 per nacht en voor 6 personen R1400 per nacht.
 • 1 september tot 31 oktober is de prijs voor 2 personen R1100 per nacht en voor 6 personen R1500 per nacht.
 • 1 november tot 10 december is de prijs voor 2 personen R1200 per nacht en voor 6 personen R1600 per nacht.
 • 10 december tot 10 januari is de prijs voor 2 personen R2100 per nacht en voor 6 personen R2500 per nacht.


Prijs voor beide units
 • 10 januari tot 3 mei is de prijs voor 7 personen R2300 per nacht en voor 12 personen R2800 per nacht.
 • 3 mei tot 31 augustus is de prijs voor 7 personen R2100 per nacht en voor 12 personen R2600 per nacht (wanneer u langer dan vier nachten blijft krijgt u nog eens 25% korting).
 • 1 september tot 31 oktober is de prijs voor 7 personen R2200 per nacht en voor 12 personen R2700 per nacht.
 • 1 november tot 10 december is de prijs voor 7 personen R2300 per nacht en voor 12 personen R2800 per nacht.
 • 10 december tot 10 januari is de prijs voor 7 personen R4100 per nacht en voor 12 personen R4500 per nacht. Maar tussen 20 december en 3 januari is er een vaste prijs voor R2600 per enkele unit en R5000 voor beide units


Prijzen
Min. per nacht ZAR 1.000,00

Kinderen van alle leeftijden zijn welkom.

Aanbevolen als 'Superior Accommodatie door AA-Travel. Brenton View ligt 10min van het centrum van Knysna en in de buurt van tennis en golfbanen.

Vanaf Port Elizabeth
Vanuit Port Elizabeth over de N2 rijdt u door Knysna heen, langs de lagune aan de linkerkant, neem de afslag Brenton-on-Sea aan de rechterkant, direct nadat u over een witte brug bent gereden. U rijdt onder de brug door over de CR Swart Drive en rij de heuvel op. Brenton View is het eerste huis aan de rechterkant, na de eerste verkeersdrempel.


Contactpersoon:Brian Cilliers
Adres:1 CR Swart Road , Brenton-on-Sea
Postcode:1685
Plaats:Knysna
Telefoon:+27 (0)21 - 702 2302
Fax:+27 (0)21 - 702 2306
Mobiel:+27 (0)83 - 300 8110
E-mail adres:info@brentonview.co.za
Website:www.brentonview.co.za

Om deze accommodatie toe te voegen aan uw persoonlijke reiskoffer, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.
Om een pdf van deze accommodatie te downloaden, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.


Beschikbaarheid aanvragen?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Aankomstdatum:
Vertrekdatum:
Kamers:
Gewenst aantal
x 1-persoonskamer
x Dubbelkamers
x Twin-kamers
x Familiekamers
x Appartement
Geef eventuele andere kamers aan bij vragen/opmerkingen
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de accommodatie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!

 • Inzoomen
 • Inzoomen
 • Inzoomen
 • Inzoomen
 • Inzoomen
 • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:
Hoe stel ik mijn reis samen?
Reiskoffer
PDF Downloaden
Annuleringsverzekering


Interessante links