Accommodatie

Biyamiti Camp

Zuid Afrika > Mpumalanga > Lowveld Legogote&Wild Frontier > Malelane > Biyamiti CampVoor de liefhebbers van een rustig camp in de Bush van Krugerpark is Biyamiti Camp een pareltje. Biyamiti ligt aan de gelijknamige rivier in het zuiden van het park, totaal afgezonderd van de grote restcamps, maar ook van de doorgaande routes die door bezoekers worden gereden. De bushlodge is bovendien mooi aangelegd met comfortabele cottages. Voorzieningen zijn er verder niet waardoor de ultieme bushsfeer wordt behouden.

Biyamiti Bush Lodge ligt aan de Biyamiti rivier in het zuiden van het Krugerpark tussen de restcamps Berg & Dal en Crocodile Bridge in een rustig deel van het park waar maar weinig bezoekers komen.

De bushlodge heeft een receptie waar ondermeer een openbare telefoon is en om Eerste hulp gevraagd kan worden. U kunt hier tevens begeleide wandelsafari's boeken evenals jeepsafari's. Hoewel er geen levensmiddelen te koop zijn, kunt u bij de receptie wel telefoonkaarten, hout en ijs voor in de koelbox aanschaffen.

Biyamiti Camp heeft 10 chalets met elk 2 slaapkamers en 5 cottages met elk 1 slaapkamer. De cottages met 2 slaapkamers beschikken in totaal over 5 bedden. De 2-persoons slaapkamer heeft een badkamer en-suite met bad, toilet en wastafel. Voor de 3-persoons slaapkamer is een aparte badkamer beschikbaar met toilet, douche en wastafel. De keuken heeft een gasfornuis met oven, koelkast met vriesvak, alle kookbenodigdheden, bestek en borden. Vanuit de keuken en eetkamer is er toegang tot een veranda. De slaapkamers zijn uitgerust met een plafondwaaier; er is geen airconditioning.
De cottages met 1 slaapkamer beschikken in totaal over 4 bedden. De slaapkamer heeft 2 bedden terwijl de lounge is ingericht met een stapelbed. Slaapkamer en lounge hebben een plafondwaaier. De badkamer is ingericht met een bad, douche, toilet en wastafel. In de keuken staat een elektrisch fornuis met 2 pitten (zonder oven), een koelkast met vriesvak, potten en pannen met bestek en borden. Ook deze units hebben een veranda.
Hoewel Biyamiti een bushlodge is, hebben alle units elektriciteit. Een braai is ook aanwezig.

Verzorging
Er zijn meerdere type cottages beschikbaar bij Biyamiti. Er zijn 4-persoons cottages waarbij de prijs gebaseerd is op verblijf met maximaal 2 personen. Indien u met meerdere personen wenst te verblijven betaalt u R290 per extra persoon. Dan zijn er ook nog 5-persoons cottages waarbij de prijs gebaseerd is op verblijf met maximaal 4 personen. Indien u met meerder personen wenst te verblijven betaalt u ook R290 per extra persoon. Kinderen krijgen 50% korting op de toeslag voor een extra persoon en betalen dus R145.

Biyamati is geheel zelfcatering. Bovendien zijn er geen benodigdheden te koop. U moet alles zelf meenemen.

Prijzen
Cottage per nacht ZAR 835,00
Cottage per nacht ZAR 965,00
Guest Cottage ZAR 1.610,00
Guest Cottage ZAR 1.765,00

Kinderen van alle leeftijden zijn welkom en krijgen bovendien 50% korting. Kinderen jonger dan 2 jaar verblijven gratis. Kinderen jonger dan 12 jaar mogen niet mee op wandelsafari en om een plaatsje te krijgen op de jeep moeten de kinderen ouder dan 6 jaar zijn.

Biyamati vraagt om meer voorbereiding tijdens uw reis, maar als u de werkelijke sfeer van Krugerpark wilt beleven, is deze bushlodge een pareltje dat nog maar door weinig mensen is ontdekt.

Vanaf Nelspruit
Vanaf Nelspruit houdt u de N4 aan tot Malelane. Hier gaat u van de N4 af om naar de toegang van Kruger te rijden. Bij Malelane kunt u zich melden en kunt u naar Biyamiti rijden. Dit camp ligt 39 kilometer oostwaarts van Malelane. U heeft hier circa 2 uur voor nodig.


Kinderen van alle leeftijden mogen verblijven in deze niet omheinde bushlodge.

Adres:Krugerpark Zuid - Biyamiti River
Plaats:Malelane
Telefoon:+27 (0)13 735 6171
Fax:+27 (0)13 735 6171
E-mail adres:reservations@sanparks.org
Website:www.sanparks.co.za

Om deze accommodatie toe te voegen aan uw persoonlijke reiskoffer, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.
Om een pdf van deze accommodatie te downloaden, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.


Beschikbaarheid aanvragen?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Aankomstdatum:
Vertrekdatum:
Kamers:
Gewenst aantal
x 1-persoonskamer
x Dubbelkamers
x Twin-kamers
x Familiekamers
x Appartement
Geef eventuele andere kamers aan bij vragen/opmerkingen
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de accommodatie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!

  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:

Highlights

Een prachtig en rustig gelegen Bush Lodge waar de bush-sfeer van weleer nog te vinden is. Een bijzonder camp voor echte safari liefhebbers.
Hoe stel ik mijn reis samen?
Reiskoffer
PDF Downloaden
Annuleringsverzekering


Interessante links