Accommodatie

Bitterpan Wilderness Camp

Zuid Afrika > Northern Cape > Green Kalahari > Kgalagadi Transfrontier Park > Bitterpan Wilderness CampBitterpan Wilderness Camp is een restcamp dat alleen voor 4x4 voertuigen toegankelijk is, al worden zeer grote 4 x 4'szoals Unimogs niet toegelaten. Het restcamp ligt bovenop de rode duinen met zicht over een watergat. Vanaf Nossob loopt een eenrichtings 4x4-pad naar Bitterpan, dat slechts 15 minuten van Mata Mata ligt. U kunt niet anders dan via Nossob naar Bitterpan rijden. Het beste kunt u daarom eerst een nacht doorbrengen in Nossob.

In het midden van het Kgladagadi Transfrontier National Park, dichtbij Mata Mata. Helaas kunt u het park niet betreden vanaf Mata Mata. Het is alleen toegankelijk via een eenrichtigsverkeer 4 x 4 route vanaf Nossob.

Er zijn weinig faciliteiten in Bitterpan. Het meeste moet u zelf meenemen, zoals: vers drinkwater, hout of houtskool voor de braai. Verder is er GEEN winkel of benzinepomp aanwezig. Trailers worden niet toegelaten. Wel is er een uitkijktoren vanwaar u onbelemmerd zicht heeft op de waterplaats. Ook is er een toeristenassistent aanwezig die u met raad en daad terzijde kan staan bij problemen.

Zeer rustig en niet omheind restcamp aan een 4 x4 route die alleen vanuit Nossob bereikbaar is. Er zijn 4 x 2-bed units met een losstaande badkamer met douche, toilet en wastafel. Er is een gezamenlijke keuken en braai. De wanden van de units zijn ofwel van canvas of van riet. Het hele complex is op palen gebouwd en aan elkaar verbonden via wandelpaden. Er is beddegoed, gas en zonne-energie verlichting aanwezig.

Verzorging
De prijs is per unit en gebaseerd op een verblijf met 2 personen.

Accommodatie wordt geboekt op basis van logies en eventueel conservation fee.

Prijzen
Reed Cabin ZAR 945,00

Kinderen onder 12 jaar krijgen 50% korting op de dagelijkse conservation fee.

Het Kgladagadi Transfrontier National Park is een park dat onder South African National Parks Board valt. Niet Zuid-Afrikaners betalen dagelijks een conservation fee van 180 rand per dag tot 31 oktober 2013. Vanaf 1 november 2014 wordt de toegangsfee 220 rand per persoon per dag. Kinderen krijgen 50% korting als ze jonger dan 12 jaar zijn.
Boekingen kunt u maken via het Centrale Reservingskantoor in Pretoria. Kijk op www.sanparks.org

Vanaf Askham
U rijdt eerst naar de ingang van het Kgalagadi Transfrontier National Park bij Twee Rivieren. Hier gaat u het park binnen waarna u richting Nossob rijdt. Bitterplan ligt weliswaar slechts 15 minuten van Mata Mata, maar is vanaf Mata Mata niet bereikbaar. Er loopt een eenrichtingsverkeer 4 x4 route vanaf Nossob via Bitterpan naar Mata Mata. Alleen op deze wijze kunt u in het restcamp komen. U heeft dus een 4 x4 en veel tijd nodig (3, 5 uur van Twee Rivieren naar Nossob en daarna 6 uur naar Bitterpan).


Kinderen van alle leeftijden zijn welkom.

Plaats:Kgalagadi Transfrontier Park
Telefoon:054 - 561 2000
Fax:054 - 561 2005
E-mail adres:reservations@sanparks.org
Website:www.sanparks.org

Om deze accommodatie toe te voegen aan uw persoonlijke reiskoffer, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.
Om een pdf van deze accommodatie te downloaden, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.


Beschikbaarheid aanvragen?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Aankomstdatum:
Vertrekdatum:
Kamers:
Gewenst aantal
x 1-persoonskamer
x Dubbelkamers
x Twin-kamers
x Familiekamers
x Appartement
Geef eventuele andere kamers aan bij vragen/opmerkingen
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de accommodatie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!

  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:
Hoe stel ik mijn reis samen?
Reiskoffer
PDF Downloaden
Annuleringsverzekering


Interessante links