Accommodatie

Bhangazi Bush Lodge

Zuid Afrika > Kwazulu-Natal > Elephant Coast > Cape Vidal > Bhangazi Bush LodgeComfortabele bush lodge voor 8 personen aan het Bhangazi Meer. Verder hebben ze er 3 andere cabins bij gebouwd, waarvan 1 voor 6 personen, 1 voor 14 personen en 1 voor 20 personen.

In een duinbos langs de kust en uitkijkend op het Bhangazi Meer. Het kamp ligt ongeveer 10 minuten rijden van Cape Vidal waar een beperkt aanbod aan etenswaren en andere produkten te koop is. (zie voor verdere info: Cape Vidal Camp).

Er is een dinerruimte en een volledig ingerichte keuken waar een kok maaltijden voor gasten kan verzorgen. Men moet wel zelf de boodschappen verzorgen.

Het Bhangazi Bush Camp bestaat uit vier 2-persoons units met en-suite badkamer die verbonden zijn met de gezamelijke lounge en terras/uitkijkpunt door houten wandelwegen.

Verzorging
Zelfcatering.
De prijzen zijn als volgt berekend:
  • Bhangazi Bush Lodge (8 bedden): prijs bij maximaal 8 personen.
  • Bhangazi Group Cabin (6 bedden): prijs bij maximaal 3 personen. Indien u met meerdere personen wenst te verblijven (maximaal 6), is de prijs per extra persoon R165 voor een volwassene en R80 voor een kind.
  • Bhangazi Group Cabin (14 bedden): prijs bij maximaal 8 personen. Indien u met meerdere personen wenst te verblijven (maximaal 14), is de prijs per extra persoon R155 voor een volwassene en R75 voor een kind.
  • Bhangazi Group Cabin (20 bedden): prijs bij maximaal 9 personen. Indien u met meerdere personen wenst te verblijven (maximaal 20), is de prijs per extra persoon R105 voor een volwassene en R50 voor een kind.


Prijzen
Bhangazi Bush Lodge (8 bedden) ZAR 3.500,00
Bhangazi Group Cabin (6 bedden) ZAR 500,00
Bhangazi Group Cabin (14 bedden) ZAR 1.250,00
Bhangazi Group Cabin (20 bedden) ZAR 960,00

Het bushcamp catert slechts voor 1 groep tegelijk dus u wanneer u hier reserveert maakt u exclusief gebruikt van het kamp.

Plaats:Cape Vidal
Telefoon:033 845 1000
Fax:033 845 1001
E-mail adres:webmail@kznwildlife.com
Website:www.kznwildlife.com/bhangazi_dest.htm

Om deze accommodatie toe te voegen aan uw persoonlijke reiskoffer, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.
Om een pdf van deze accommodatie te downloaden, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.


Beschikbaarheid aanvragen?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Aankomstdatum:
Vertrekdatum:
Kamers:
Gewenst aantal
x 1-persoonskamer
x Dubbelkamers
x Twin-kamers
x Familiekamers
x Appartement
Geef eventuele andere kamers aan bij vragen/opmerkingen
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de accommodatie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!

  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:
Hoe stel ik mijn reis samen?
Reiskoffer
PDF Downloaden
Annuleringsverzekering


Interessante links