Accommodatie

Augrabies Falls Rest Camp

Zuid Afrika > Northern Cape > Green Kalahari > Augrabies National Park > Augrabies Falls Rest CampAugrabies restcamp valt onder de catagorie klein doch sfeervol. Er zijn slechts 7 chalets beschikbaar en 1 huisje wat geschikt is voor een gezin met 2 kinderen.

Omdat het een klein kamp is ligt alles niet zover bij elkaar vandaan. De huisjes zijn dan ook gesitueerd vlakbij de ingang van het park alsook de grote waterval.

In het kamp is speciale ruimte waar dagbezoekers kunnen lunchen barbequen of zwemmen.
Voor gasten die overnachten in het park zijn 3 zwembaden beschikbaar. Ook is er een klein winkeltje, een restaurant, publieke telefoon en tankstation.

De chalets hebben een open indeling waarin ofwel een dubbelbed ofwel een 2 een-persoons bedden staan en een slaapbank waar eventueel tegen geringe meerprijs 2 (kleinere) kinderen kunnen slapen. Ook is er een volledig ingerichte kitchenette, een zitje en een tafel met stoelen. De badkamer heeft een douche en toilet. Het geheel is eenvoudig maar netjes en schoon. Elk chalet heeft ook z'n eigen barbeque met een cementen ronde tafel en bijpasende gemetselde bank die vanwege het voornamelijk warme weer altijd erg warm aanvoelt!

Het familie huisje heeft 2 slaapkamers met 2 eenpersoonsbedden.

Verzorging
De prijzen zijn als volgt berekend:
  • Camping: prijs bij maximaal 2 personen. Indien u met meerdere personen wenst te verblijven (maximaal 6) is de prijs per extra persoon R58 voor een volwassene en R29 voor een kind.
  • Chalet: prijs bij maximaal 2 personen. Indien u met meerdere personen wenst te verblijven (in sommige type chalets kunnen maximaal 4 personen) is de prijs per extra persoon R172 voor een volwassene en R86 voor een kind.
  • Cottage: prijs bij maximaal 4 personen. ndien u met meerdere personen wenst te verblijven is de prijs per extra persoon R172 voor een volwassene en R86 voor een kind.

Uw verblijf is op basis van zelf-catering. Voor maaltijden kunt u gebruik maken van het restaurant.

Prijzen
Camping per plaats (Met elektriciteit) ZAR 155,00
Chalet per nacht ZAR 700,00
Chalet per nacht ZAR 805,00
Chalet per nacht ZAR 830,00
Luxe cottage per nacht ZAR 855,00
Familie Bungalow ZAR 1.365,00
Familie Bungalow ZAR 1.690,00

Kinderen zijn van harte welkom.

Bij de receptie zijn kaarten en meer informatie beschikbaar over de verschillende wandelroutes die in lengte varieren van 1 uur tot 3 dagen. Het toegangshek is geopend van 07.00 - 18.30, het kantoor tot 19.00 uur.

Vanaf Kakamas
Vanuit Kakamas kiest u de N14 richting Pofadder. Ga na 10 kilometer rechtsaf de R 359 op en blijf de weg volgen tot u bij de ingang komt na 39 km.


Adres:R 359
Plaats:Augrabies National Park
Telefoon:+27(0)54 452 9200
Fax:+27(0)54 451 5003
E-mail adres:reservations@sanparks.org
Website:www.sanparks.co.za

Om deze accommodatie toe te voegen aan uw persoonlijke reiskoffer, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.
Om een pdf van deze accommodatie te downloaden, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.


Beschikbaarheid aanvragen?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Aankomstdatum:
Vertrekdatum:
Kamers:
Gewenst aantal
x 1-persoonskamer
x Dubbelkamers
x Twin-kamers
x Familiekamers
x Appartement
Geef eventuele andere kamers aan bij vragen/opmerkingen
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de accommodatie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!

  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:
Hoe stel ik mijn reis samen?
Reiskoffer
PDF Downloaden
Annuleringsverzekering


Interessante links