Accommodatie

Altes Landhaus Country Lodge

Zuid Afrika > Western Cape > Klein Karoo > Oudtshoorn > Altes Landhaus Country LodgeAltes Landhaus is rond 1900 in Kaaps-Hollandse stijl gebouwd als pastorie bij de plaatselijke kerk van Schoemanshoek. De vallei tussen Oudtshoorn en de Cango grotten waar het dorpje in ligt, is charmant en liefelijk. De kerk en huizen in het dorp dragen absoluut bij aan het pittoreske karakter van de vallei.
In 1994 is het pand door de huidige eigenaren aangekocht en totaal gerenoveerd waarbok behoud van de historische elementen en toevoeging van hedendaags comfort voorop stond. De hoge plafonds met houten balken en antieke meubelen maken van Altes Landhaus een bijzonder Country House.

Altes Landhaus ligt in de vallei Schoemanshoek met het gelijknamige kerkdorpje. Het huis is oorspronkelijk als pastorie gebouwd en is vlakbij de kerk gevestigd aan de uiteinden van het dorp.

GPS Coordinaten: S 33 28 56 E 022 14 24

In de tuin van Altes Landhaus ligt een sprankelend zwembad met ligstoelen. Voor drankjes is er een barretje. Binnen kunt u plaatsnemen in de ruime lounge met comfortabele fauteuils, bibliotheek en open haard. 's Avonds wordt - op verzoek - in de mooi ingerichte eetkamer een 6-gangen diner verzorgd. Er is een wasgoedservice en uw creditcards worden geaccepteerd.
Andere restaurants liggen in Oudtshoorn. Altes Landhaus maakt graag reserveringen voor u. Op 10 minuten loopafstand vindt u een wijngalerij gevestigd, evenals een struisvogelfarm.

Altes Landhaus is een luxe Country House waar authentieke architectuur samengaat met hedendaags comfort. In totaal zijn er 9 kamers waarvan 7 kamers als standaardkamers zijn ingericht. Daarvan beschikken 2 kamers over een dubbelbed, de andere 5 kamers zijn ingericht met twinbedden. De rijk gedecoreerde kamers hebben een badkamer en-suite, kluisje, televisie, airconditioning, luchtwaaier, verwarming (voor de koude winternachten) en koffie- en theefaciliteiten. Enkele kamers hebben een minibar.
De 2 DeLuxe kamers beschikken bovendien over een cd en dvd, vloerverwarming, een telefoon, apart zitje en een schrijftafel. Deze kamers zijn bijzonder ruim. Alle kamers worden dagelijks schoongemaakt.

Verzorging
Overnachtingen zijn inclusief ontbijt dat tussen 08.00 en 09.30 uur wordt verzorgd. Altes Landhaus verzorgt 6-gangen diners waarin de specialiteiten van de omgeving en de kruiden van het seizoen zijn verwerkt. De prijzen van de diners kunnen afwijken, maar rekent u ongeveer op 350 rand per persoon. Reserveren is noodzakelijk.

Laagseizoen loopt tussen 1 mei 2011 tot 31 augustus 2011

Prijzen
Patio Suite p.p. (Hoogseizoen) ZAR 1.020,00
Patio Suite p.p. (Laagseizoen) ZAR 770,00
Garden Suite p.p. (Hoogseizoen) ZAR 1.020,00
Garden Suite p.p. (Laagseizoen) ZAR 770,00
Luxe kamer p.p. (Hoogseizoen) ZAR 1.550,00
Luxe kamer p.p. (Laagseizoen) ZAR 1.160,00
Executive Suite (Hoogseizoen) ZAR 1.100,00
Executive Suite (Laageizoen) ZAR 825,00
Honeymoon Suite (Hoogseizoen) ZAR 1.100,00
Honeymoon Suite (Laagseizoen) ZAR 825,00
Pool Suite (Hoogseizoen) ZAR 1.100,00
Pool Suite (Laagseizoen) ZAR 0,00

Kinderen vanaf 12 jaar zijn welkom.

Vanaf Oudtshoorn
Vanaf Oudtshoorn rijdt u via de R 328 richting de Cango Grotten/Prince Albert. Na 14 kilometer ziet u vanzelf het kerkje van Schoemanshoek links opdoemen. Neem de afslag naar dit dorpje, rijdt de hoofdstraat in. Ga het kerkje voorbij en dan de 1e weg rechts. Neem de 1e links en u bent bij Altes Landhaus

Vanaf Prince Albert
Als u vanaf Prince Albert naar Schoemanshoek rijdt, komt u over de Swartbergpas. Neem voldoende tijd: de pas is niet geasfalteerd, smal en snel stijgend. Verder heeft u tijd nodig om zo nu en dan te stoppen zodat u van het fantastische uitzicht kunt genieten. Komend vanaf de Swartbergpas rijdt u door tot u op een T-splitsing komt. Hier gaat u rechtsaf richting Oudtshoorn (links liggen de Cango grotten). Blijf deze weg nu volgen tot u afslag Schoemanshoek rechts krijgt, 14 kilometer voor het dorp Oudtshoorn. Rijdt Schoemanshoek in, passeer de kerk, neem daarna de 1e weg rechts en ga de 1e straat links.


Contactpersoon:Helen Meyer
Adres:R328, Schoemanshoek afslag
Postcode:6620
Plaats:Oudtshoorn
Telefoon:+27 (0)44 272 6112
Fax:+27 (0)44 279 2652
Mobiel:+27 83 489 9189
E-mail adres:altes.landhaus@pixie.co.za
Website:www.alteslandhaus.co.za

Om deze accommodatie toe te voegen aan uw persoonlijke reiskoffer, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.
Om een pdf van deze accommodatie te downloaden, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.


Beschikbaarheid aanvragen?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Aankomstdatum:
Vertrekdatum:
Kamers:
Gewenst aantal
x 1-persoonskamer
x Dubbelkamers
x Twin-kamers
x Familiekamers
x Appartement
Geef eventuele andere kamers aan bij vragen/opmerkingen
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de accommodatie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!

  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:

Highlights

Prachtige hoge plafonds, houten balken en antieke meubelen: Altes Landhaus laat u genieten van een romantisch verblijf in een gerenoveerde Kaaps-Hollandse pastorie waar luxe en authenticiteit hand in hand gaan.
Hoe stel ik mijn reis samen?
Reiskoffer
PDF Downloaden
Annuleringsverzekering


Interessante links