Accommodatie

Addo Restcamp

Zuid Afrika > Eastern Cape > Greater Addo > Addo Elephant National Park > Addo RestcampAddo Main Camp, de naam zegt het al is het grootste Camp in het Addo Elephant National Park. Het is goed geoutilleerd met bungalows en ander accommodatie en heeft ook goede overige voorzieninggen zoals receptie, winkel, restaurant en een tank station.

Main camp ligt in in het Noordelijke gedeelte van het park, ca. 2 km van de R 342.

Addo Main camp heeft een centraal plein waar u de receptie vindt maar ook de winkel, administratie, restaurant, het pomptstion, toiletten en het kantoor waar u uw game drive kunt reserveren. Tegenover het restaurant is ook een drinkplek die regelmatig wordt bezocht door de olifanten. U kunt hier lekker zitten, een drankje drinken of rondlopen terwijl u van dit uitzicht geniet.

In het main camp is accommodatie beschikbaar in alle soorten en maten. Er zijn 2 guesthouses, Hapoor en Domkrag, deze kijken uit over een verlichte waterplek en hebben 2 slaapkamers met badkamer en suite, airco, een woonkamer en volledig in gerichte keuken. (max. 6 personen).
Er zijn 20 kampeerplekken (max. 6 personen per plek) met gemeenschappelijke was- en toilet gelegenheid, electra en gemeenschappelijke keuken.
Er zijn 6 rondavels, deze hebben ook uitzicht over de verlichte waterplek en hebben elk 2 eenpersoons bedden, een douche, toilet, wasbak en ijskast. Er is een gemeenschappelijke keuken met 4 pits elektrisch fornuis.
Er zijn 5 twee persoons safaritenten. Deze zijn ingericht met 2 een persoons bedden, handdoeken, ventilator, en ijskast. Er is een barbeque en u maakt gebruik van een gemeenschappelijke keuken en wasgerieven.

E zijn 10 Forest Cabins. Deze houten cabins zijn geschikt voor 4 personen en hebben een open indeling met 4 eenpersoons bedden, een tafel met stoelen, een douche, toilet en wasbak. Ook hier is een barbeque beschikbaar.

Er zijn 8 cottages die geschikt zijn voor 2 personen. Ze zijn ingericht met twee eenpersoonsbedden, hebben een badkamer en een goed uitgeruste kitchenette met koelkast en magnetron.

Tenslotte zijn er 22 Chalets die geschikt zijn voor 3 a 4 personen. (3 volwassenen of 2 volwassenen met 2 kinderen). Elk chalet heeft 2 eenpersoonsbedden en een slaapbank, airco, volledig ingerichte keuken en badkamer met bad en douche. 2 van deze chalets zijn aangepast voor rolstoel gebruikers.

Van de chalets is er nummer 16 geschikt voor families tot 6 personen. Er is een slaapkamer met tweepersoons bed, en een slaapkamer met 2 eenpersoons bedden en een slaapbank. Dit chalet beschikt ook over een badkamer en keuken.

Verzorging
De prijzen zijn als volgt berekend:
  • Camping: prijs bij maximaal 2 personen. Indien u met meerdere personen wenst te verblijven (maximaal 6) is de prijs per extra persoon R58 voor een volwassene en R29 voor een kind.
  • Forest Cabin: prijs bij maximaal 2 personen. Indien u met meerdere personen wenst te verblijven (maximaal 3) is de prijs per extra persoon R172 voor een volwassene en R86 voor een kind.
  • Chalet: prijs bij maximaal 2 personen. Indien u met meerdere personen wenst te verblijven is de prijs per extra persoon R172 voor een volwassene en R86 voor een kind.
  • Safaritent: prijs bij maximaal 2 personen. In een safaritent kunnen niet meer dan 2 personen verblijven, dus een extra persoon bijboeken is niet mogelijk.
  • Cottage: prijs bij maximaal 2 personen. Er kunnen ook maximaal 2 personen in een cottage verblijven, dus u kunt geen extra persoon bijboeken.
  • Huis: prijs bij maximaal 4 personen. Indien u met meerdere personen wenst te verblijven (maximaal 6) is de prijs per extra persoon R290 voor een volwassene en R145 voor een kind.


Accommodatie wordt geboekt op basis van Logies en eventueel een conservation fee. Alle maaltijden kunt u gebruiken in het restaurant.

Prijzen
Camping per plaats (Met elektriciteit) ZAR 175,00
Safaritent ZAR 450,00
Forest Cabin ZAR 590,00
Cottage per nacht ZAR 965,00
Familie Bungalow ZAR 1.180,00
Huis per nacht ZAR 2.760,00

Voor kinderen onder 12 jaar gelden kortingen. Kinderen van 6 jaar en ouder mogen mee op een game drive.

Vanaf Port Elizabeth
Vanaf PE kunt u het beste de N2 richting Grahamstown nemen. Gaande over de N2 zult u al snel de afslag naar Addo treffen (R335). Rijdt door het dorp heen en zo'n 10 kilometer verder zult u rechts de ingang naar het Addo Elephant Park zien. Rijdt hierin (spoor over) en u komt vanzelf bij de ingang.

Vanaf Morgans Bay
Gaande over de N2 ziet u (nog voor Port Elizabeth) de afslag Addo naar rechts (R335). Het Addo Elephant Park ligt zo'n 10 kilometer voorbij het dorp Addo. Overigens bent u het dorp al weer uit voordat u er zelf erg in hebt. Het bestaat uit niet zoveel meer dan een politiestation en 2 winkels. Er zijn wel heel wat citrusfarms in de buurt; neem een gravelweg ergens en u zult er diverse tegenkomen. Rijdt dus door het dorp heen en zo'n 10 kilometer verder zult u rechts de ingang naar het Addo Park zien.


Adres:Addo Elephant National Park
Postcode:6105
Plaats:Addo Elephant National Park
Telefoon:+27(0)42 233 8600
Fax:+27(0)42 233 8643
E-mail adres:reservations@sanparks.org
Website:www.sanparks.org/parks/addo

Om deze accommodatie toe te voegen aan uw persoonlijke reiskoffer, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.
Om een pdf van deze accommodatie te downloaden, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.


Beschikbaarheid aanvragen?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Aankomstdatum:
Vertrekdatum:
Kamers:
Gewenst aantal
x 1-persoonskamer
x Dubbelkamers
x Twin-kamers
x Familiekamers
x Appartement
Geef eventuele andere kamers aan bij vragen/opmerkingen
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de accommodatie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!

  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:
Hoe stel ik mijn reis samen?
Reiskoffer
PDF Downloaden
Annuleringsverzekering


Interessante links