Accommodatie

Aan de Oever Guesthouse

Zuid Afrika > Western Cape > Overberg > Swellendam > Aan de Oever GuesthouseAan de Oevers van de Koornlands Rivier met uitzicht op de mooie bergen en op loopafstand van restaurants in Swellendam biedt Julie met haar team u een vriendelijke en persoonlijk welkom in haar rustieke accommodatie in Kaaps-Hollandse stijl. De kamers hebben een charmante, landelijke touch met modern comfort. Geniet aan het einde van de middag van een sundowner in de tuin of verbaas u 's nachts over de heldere sterrenhemel. De relaxte sfeer, ruime tuin met zoutwaterzwembad, uitbundig vogelleven en de persoonlijke service maken Aan de Oevers een heerljke plek om te verblijven.

Aan de Oever Guesthouse ligt aan de oevers van de Koorlands Rivier in een rustige straat en met fantastisch uitzicht op de Langebergen. Faure Street maakt deel uit van het historische centrum van Swellendam.

GPS Coordinaten: S 34 00.925/ E 20 27.180

Het ruime zwembad in de tuin is voorzien van zout water. Bij de receptie kunt u internetverbinding krijgen, uw transfers of excursies regelen en uw wasgoed latern verzorgen. Excursies zijn bijvoorbeeld gamedrives naar het nabijgelegen Bontebok of Botlierskop, boekingen op de locale golfbaan of een proeverij op een wijnfarm.
Als u een dagje naar de Hoop Nature Reserve wilt, kunt u een picknickmandje bestellen.

In het karakteristieke Kaaps-Hollandse pand van Aan de Oever zijn 7 charmante kamers te vinden. Elke kamer heeft een ander - countrystyle - decor. De twee dubbelkamers zijn ingericht met queenbedden. Daarnaast zijn er 5 twinkamers en 1 familiekamer waar stretchbedden voor kinderen bijgeplaatst kunnen worden. Alle kamers zijn voorzien van een en-suite badkamer, een minibar, kluisje, televisie, airconditioning en een fan.

Verzorging
Een uitgebreid ontbijt is inbegrepen in de overnachting, geserveerd tussen 08.00 en 10.00 uur. Lunch en diners worden - op verzoek - ook verzorgd. Lunchtijden liggen tussen 12.00 en 14.00 uur, diner wordt tussen 18.00 en 20.00 uur geserveerd. Gemiddelde prijs van een lunch bedraagt 80 rand, voor een diner betaalt u gemiddeld 180 rand.

Hoogseizoen prijzen gelden van : 01 oktober 2011tot en met 30 april 2012

Prijzen
Dubbelkamer p.p. (Hoogseizoen) ZAR 440,00
Dubbelkamer p.p. (Laagseizoen) ZAR 325,00
Twin-kamer p.p. (Hoogseizoen) ZAR 460,00
Twin-kamer p.p. (Laagseizoen) ZAR 350,00
Luxe kamer p.p. (Hoogseizoen) ZAR 600,00
Luxe kamer p.p. (Laagseizoen) ZAR 500,00
Familiekamer p.p.(Hoogseizoen) ZAR 660,00
Familiekamer p.p.(Laagseizoen) ZAR 500,00
Klik hier om de beschikbaarheid realtime te checken op de website van Nightsbridge (opent in een nieuw venster)

Kinderen zijn van harte welkom. Ook kleine kinderen zijn welkom, al is dit wel in overleg. Kinderen tot en met 11 jaar kunnen een kamer met hun ouders delen. De Kingfisher & Guinea Fowl kamers zijn hiervoor het meest geschikt. Kinderen vanaf 1 jaar betalen 250 tot 300 rand per nacht. Voor kinderen vanaf 12 jaar moet een eigen kamer geboekt worden.

Op de website van Aan de Oever vindt u een uitgebreide beschrijving van elke kamer.

Vanaf Kaapstad Luchthaven
Neem de N2 richting Somerset West en vervolgens richting George. De N2 heeft voor Swellendam 2 afslagen. U neemt de tweede afslag en ga richting het dorp. Neem nu de 2e straat rechts. U bent in Faure Street.

Vanaf Knysna
Neem de N2 richting Kaapstad. De N2 heeft voor Swellendam 2 afslagen. U neemt de eerste afslag en ga richting het dorp. Neem nu de 2e straat rechts. U bent in Faure Street.

Vanaf Robertson
U rijdt via de R60 naar Swellendam. Bij de kruising met Swellendam gaat u linksaf en volgt nu de Voortrekkersstraat. Deze is zo'n 3,5 kilometer lang. Als de weg naar rechts gaat, passeert u even later een brug. Ga nu de eerste straat links in.


Kinderen slapen op stretchbedden bij hun ouders op de kamer. Voor de kleinsten is er een ledikant beschikbaar (80 rand per nacht). De tuin biedt veel ruimte om lekker te ravotten.

Contactpersoon:Miles Alexander
Adres:21. Faure Street
Postcode:6740
Plaats:Swellendam
Telefoon:+27 (0)28 514 1066
Fax:+27 (0)28 514 1086
Mobiel:+27 (0)82 376 1213
E-mail adres:info@aandeoever.com
Website:www.aandeoever.com

Om deze accommodatie toe te voegen aan uw persoonlijke reiskoffer, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.
Om een pdf van deze accommodatie te downloaden, moet u zich eerst registreren. Ga naar deze pagina om uzelf te registreren voor Op Reis Naar Zuid Afrika.


Beschikbaarheid aanvragen?

Vul onderstaand formulier in:

Naam:
Email:
Telefoon:
Aantal kinderen (0-2 jaar):
Aantal kinderen (3-12 jaar):
Aantal personen (12+ jaar):
Aankomstdatum:
Direct boeken? Klik hier!
Vertrekdatum:
Kamers:
Gewenst aantal
x 1-persoonskamer
x Dubbelkamers
x Twin-kamers
x Familiekamers
x Appartement
Geef eventuele andere kamers aan bij vragen/opmerkingen
Vragen/Opmerkingen:

Let op: Dit formulier wordt rechtstreeks naar de accommodatie verstuurd en niet naar opreisnaarzuidafrika.nl. Verstuur eventuele vragen / opmerkingen daarom bij voorkeur in het Engels.
CAPTCHA Image
Voer de beveiligingscode in:
 

Fotogalerij

Zuid Afrika!

  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen
  • Inzoomen

Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om uzelf in te schrijven voor de Op Reis Naar nieuwsbrief:

Highlights

Charmant guesthouse in Kaaps-Hollandse stijl met countrystijl inrichting en een fantastisch uitzicht op de bergen achter Swellendam. De persoonlijk getinte gastvrijheid van Julie van Deventer maken Aan de Oever een bijzondere accommodatie.
Hoe stel ik mijn reis samen?
Reiskoffer
PDF Downloaden
Annuleringsverzekering


Interessante links